logo Rene Laurant

Over René

Kwaliteit en professionaliteit

Sinds 1980

René Laurant komt uit Rotterdam. In deze magisch mooie stad en in de gehele Rijnmond regio is hij als magisch entertainer bij veel mensen en bedrijven bekend. Op bijna alle Rotterdamse toplocaties ( o.a.Zalmhuis, SS Rotterdam, Hotel New York, Diergaarde Blijdorp) heeft hij zijn kunsten mogen vertonen en wordt hij met regelmaat terug gevraagd. René is echter niet alleen op Rotterdam georiënteerd. Ook buiten de regio Rotterdam komt hij graag.

René is in het vak gekomen aan de hand van zijn vader die het goochelen ook zeer actief beoefende. Naast de lessen van zijn vader kreeg René ook opleiding bij tweevoudig wereldkampioen goochelen Richard Ross.

Van jongs af aan is René betrokken in de magische wereld. Niet alleen als actief optredend goochelaar, maar ook op bestuurlijk niveau is René tot op de dag vandaag actief.

Zo heeft hij bestuurlijke taken uitgevoerd bij de International Brotherhood of Magicians Fred Kaps Ring 78, de Magische Liga 52 Schakels Rotterdam en is hij momenteel voor het vierde jaar president van de Nederlandse Magische Unie. 

Rene Laurant
Op bijna alle Rotterdamse toplocaties heeft hij zijn kunsten mogen vertonen en wordt hij met regelmaat terug gevraagd.
Goochelaar René Laurant

Van jongs af aan is René betrokken in de magische wereld.

Magisch bestuurder

Verder organiseert René veel lezingen van nationale en internationale topgoochelaars en heeft hij deel uitgemaakt van verschillende vakjury’s in de goochelgemeenschap. René weet wat het goochelvak vraagt en waar kwaliteit voor staat.

Tevreden opdrachtgevers

Staat jouw bedrijf hier binnenkort tussen?

De Rotterdamse goochelaar

Wonderful Magic

René Laurant heeft jarenlang ervaring als professionele goochelaar en weet hoe de verwondering voor jong en oud gemaakt moet worden. Verbazingwekkend, verwonderend, eigentijds, sfeervol en gegarandeerd zeer vermakelijk