logo Rene Laurant

Lezingen

Inspirerende verwondering

Magische eye-openers

Bent u op zoek naar een interessante lezing die inspireert en uitdaagt? Lees hier dan zeker verder! René biedt meerdere actuele presentaties die het bewustzijn prikkelt. Niet in een saaie monoloog, maar interactief, visueel én omgeven met fascinerende magie. Kortom, een inhoudelijk betoog in samenhang met magie. Een aantrekkelijke combinatie die inspireert, uitdaagt en motiveert. 

Deze magische lezingen en presentaties zijn geschikt voor o.a. verenigingen, thema-avonden, corporate events, organisaties en/of businessclubs.

René Laurant is veelzijdig. Naast goochelaar is René opgeleid tot coach en een zeer ervaren onderwijsman. René kan dus vanuit verschillende expertises putten, is zeer ervaren en kan daardoor rechtstreeks praten uit de echte wereld. Tevens is René als president van de Nederlandse Magische Unie bekend in de nationale en internationale goochelgemeenschap.

De lezingen zijn zeer geschikt voor groepen tot max ca.50 mensen.

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet
is mijn wereld jouw wereld?

Elk moment van de dag nemen we waar. Onze hersenen krijgen ongelooflijk veel te verwerken.

Maar, is datgene wat je ziet ook datgene wat de ander ziet? Nemen we wel hetzelfde waar?
Beleven we dezelfde werkelijkheid?
Of is er sprake van illusie?

Een lezing die het bewustzijn prikkelt over waarheidsbeleving van onze werkelijkheid. Natuurlijk omgeven en gevisualiseerd in combinatie met magic!

Rotterdam
Wat een magische stad!

De Rotterdammer is trots op zijn stad en heeft ‘het Rotterdam gevoel!” Iedere echte Rotterdammer kent het, heeft het, voelt het en beleeft het! Rotterdam voelt als een magische stad.

Maar, wat is dat Rotterdam gevoel dan precies? Hoe laat zich dat omschrijven? Wat maakt Rotterdam zo magisch en uniek? In deze lezing gaat René, zelf geboren en getogen Rotterdammer, in op het trotse Rotterdam gevoel en de magie van de stad. Een mooie manier om de stad op een magische manier nog beter te leren kennen.

Hoe dan? Een kijkje achter de schermen van de goochelaar

“Hoe dan?” Ik word belazerd waar ik bij sta!"... Goochelen is veel meer dan alleen een truc vertonen. Een goochelaar doet namelijk zo veel meer om zijn toeschouwers een magische beleving te laten ervaren. U zult verbaasd zijn wat daar allemaal bij komt kijken. Technische skills, psychologie, people management, misdirection en vooral entertainment spelen een belangrijke rol.
In deze interactieve lezing krijgt u een inkijkje in de wereld van de goochelaar en wordt u meegenomen in de aspecten naar het gevoel van magische verwondering. Natuurlijk gebeurt dat aan de hand van het goochelen zelf.

De kracht van het onderscheid! Op weg naar succes…

Soms lijkt het dat bepaalde mensen alles wat ze aanraken in goud kunnen laten veranderen. Alles lukt!
Aan de andere kant zijn er mensen bij wie niets lijkt te lukken. Veel dromen en ambities, maar het lukt niet om ze waar te maken.

Toeval of zit hier iets achter?

Wat doen die mensen die steeds maar weer 'succes'vol zijn? In deze lezing gaan we in op de weg naar succes, ondersteund en visueel gemaakt met magie

Wanneer in te zetten?

Van congres tot klantendag

 • Congres

  René vertelt op vermakelijke wijze zijn verhaal tijdens jouw volgende congres.

 • Open dag

  Laat René zijn lezing presenteren tijdens jouw open dag. Inspireer jouw gasten met de lezing van René.

 • Seminar

  Een energiek onderdeel tussen de andere sprekers. René vertelt over zijn ervaringen als illusionist!

Geschikt voor

Talloze gelegenheden

 • Netwerkevent

  Ondernemers opgelet! René komt graag zijn verhaal vertellen tijdens ieder netwerkevent.

 • Klantendag

  Ontvang jouw klanten en verras hen met de inspirerende lezing van René Laurant!

 • Vakbeurs

  Ook tijdens een vakbeurs is de lezing van René uitstekend in te zetten.

Goochelaar René Laurant

Ja toch, niet dan?

Magie van het hoogste niveau

De magische lezing van René Laurant is niet alleen vermakelijk, maar ook leerzaam. Door zijn unieke presentatie stijl weet hij het publiek te inspireren om anders naar hun werk te kijken en open te staan voor verandering.

Het is dan ook geen verrassing dat René vaak gevraagd wordt om te spreken op conferenties en seminars in het bedrijfsleven.