logo Rene Laurant

Dinnershow

Breed inzetbaar

Voor het hele publiek

Heeft u een restaurant of eetgelegenheid? En u wilt dat ‘gewone’ etentje méér dan gewoon laten zijn?
Anders dan anders?

Uw gasten iets spraakmakends bieden, meer dan alleen een heerlijk verzorgd diner? Of heeft u een grote familie of groep klanten die iets bij u komen vieren en iets meer willen dan alleen een diner?

Rene Laurant biedt met zijn Magic Diner show een mooie suggestie. Heerlijk eten en fascinerende magie op een bijzondere manier gecombineerd. Wat dacht u van het volgende? Uw gasten worden ontvangen en genieten van het culinaire samenzijn. Men geniet van elkaar, uw gezellige ambiance en het heerlijke eten van uw kok.

De theaterbeleving

Met een heerlijk diner

Na het voor- of hoofdgerecht gaan alle gasten van tafel en verplaatsen zij zich naar een aparte ruimte. Daar worden uw gasten in een half uur  meegenomen in een fantastische magische beleving.

Een centrale magische show in theatersetting omgeven met muziek en voor een magisch decor (Mocht er geen aparte ruimte zijn dan kan het uiteraard ook plaatsvinden in het restaurant zelf).

Na de show gaan de gasten terug naar hun tafel en gaat het diner verder. Een mooie extra mogelijkheid is dan om de gasten verder te verwonderen met close up magic aan tafel. Persoonlijke magie aan tafel dus, terwijl men geniet van het nagerecht, een goed glas wijn of een lekkere kop koffie. Onvergetelijk! Kortom, een hele avond een culinaire en magische beleving tegelijkertijd. Hoe mooi is dat!?

Goochelaar René Laurant

Ja toch, niet dan? Ech wel!

Goed om te weten