logo Rene Laurant

Close-up goochelen

Persoonlijk en magisch

Bekend in Rotterdam en omstreken

Close-up goochelen is de meest persoonlijke vorm van goochelen. Uw gasten worden getrakteerd op een magische en persoonlijke ervaring. De magie gebeurt vlak onder de neus en is daarom extra onverklaarbaar. Bovendien kunnen de toeschouwers alles van dichtbij zien en vindt de magie vaak zelfs in hun handen plaats.

TIP: Het is ook mogelijk om René vanaf een vaste plek te laten zijn close-up act te laten presenteren. De gasten komen dan in kleine groepjes bij hem langs voor een wervelende feel-good magic show! 

Wanneer in te zetten?

Van bedrijfsborrel tot familiefeest

 • Bedrijfsborrel

  René is perfect in te zetten voor jouw volgende bedrijfsborrel

 • Restaurants

  Wanneer René zijn close-up act vertoont in het restaurant zijn jouw gasten gegarandeerd van een magisch culinaire avond.

 • Bruiloft

  Een betoverend optreden tijdens jullie meest bijzondere dag. Dat wordt een dag om nooit meer te vergeten.

Geschikt voor

Talloze gelegenheden

 • Bedrijfsfeest

  Maak jouw volgende bedrijfsfeest uniek met close-up magic act van René

 • Receptie

  Laat René het ijs breken tijdens iedere receptie. Dit levert gegarandeerd gesprekstof op dus de gasten hebben direct iets om over te praten.

 • Familiefeest

  Jong & oud zal smullen van de goocheltrucs van René Laurant. Met zijn nuchtere humor en heerlijk Rotterdamse benadering pakt hij iedereen in.

Goochelaar René Laurant

Ja toch, niet dan?

Magie van het hoogste niveau

René goochelt op hoog niveau en heeft jaren ervaring en is een bekende artiest in Rotterdam. Hij weet als geen ander jouw gasten een onvergetelijk moment te bezorgen. Heb je speciale wensen? Ook dat is geen enkel probleem.

Jouw gasten zullen nog lang napraten wanneer ze René live hebben zien goochelen!

Close-up-goochelen 5